Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek tarafından kovalanmak

Rüyada eşek tarafından kovalanmak

Rüyada eşek tarafından kovalanmak hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, gülüp eğleneceğine yorulur.

Rüyada eşek tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Biraz sabırlı olmanız gerekiyor.

Rüyada eşek tarafından kovalanmak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, ekmeğinin verimli olacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşek kovalaması görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşek tarafından ısırılmak kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada örümcek tarafından kovalandığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ayı tarafından kovalanmak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisi tarafından kovalanmak doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine rivayet eder.

Rüyada insanlar tarafından kovalanmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı biri tarafından kovalanmak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments