Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek ve at görmek

Rüyada eşek ve at görmek

Rüyada eşek ve at görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, çok önemli noktalara geleceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşek ve at gördüyseniz:

  • İletişiminiz bütünüyle bozulabilir.

Rüyada atla eşeğin çiftleştiğini görmek pek çok olumlu gelişmelere, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, atılım yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada atla eşek görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada attan inip eşeğe binmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, strese gireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada at eşek inek görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, hedeflerini tutturamayacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada at eşek görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına işaret eder.

Rüyada at veya eşek görmek karamsar ve umutsuz olacağına, kötü haberler alınacağına, hep dua edeceğine alamet eder.

Rüyada at eşek katır görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, oldukça büyük başarılara tabir olunur.

Rüyada eşek ve at görmek bir süre zorluk çekeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments