Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek tarafından ısırılmak

Rüyada eşek tarafından ısırılmak

Rüyada eşek tarafından ısırılmak ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, konferans ve seminerlere katılacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizin size gittikçe daha yavan gelmeye başladığını hissedebilirsiniz.

Rüyada eşek tarafından ısırılmak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada eşek ısırması görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada ısıran eşek görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulur.

Rüyada eşek tarafından kovalanmak aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına işaret eder.

Rüyada zehirli yılan tarafından ısırılmak yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret eder.

Rüyada kara kedi tarafından ısırılmak iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tarantula tarafından ısırılmak sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet eder.

Rüyada bebek tarafından ısırılmak artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments