Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiftleşen eşek görmek

Rüyada çiftleşen eşek görmek

Rüyada çiftleşen eşek görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiftleşen eşek gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu korumanız gerekebilir.

Rüyada atla eşeğin çiftleştiğini görmek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalet eder.

Rüyada çiftleşen eşek görmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, büyük bir özgüven kazanılacağına inanılır.

Rüyada eşeklerin çiftleştiğini görmek ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet eder.

Rüyada eşek çiftleşmesi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine delalet eder.

Rüyada bir insanı eşek olarak görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada eşek dışkısı görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yapılan işte ustalaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek tepmesi görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada eşek derisi yüzmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments