Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşeği binmek

Rüyada eşeği binmek

Rüyada eşeği binmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hem de çok üzüleceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Rüyada eşeği binmek gördüyseniz:

  • Kafanızı sizin için en karlı sonuçları doğurabilecek maddi veya manevi ilişki, ortaklık ya da iş birlikleri için çalıştırmanız gerekiyor.

Rüyada eşeğin üstüne binmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz eşeğe binmek işlerin başına geçeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada semerli eşeğe binmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, onu alkışlayacağına delalettir.

Rüyada siyah eşeğe binmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada eşeği binmek rahat nedir öğreneceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada eşek arabasına binmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşekten inip ata binmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada semersiz eşeğe binmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, bol kazanç elde edileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments