Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz eşeğe binmek

Rüyada beyaz eşeğe binmek

Rüyada beyaz eşeğe binmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada beyaz eşeğe binmek gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler hayal gücünüzün potansiyelini olumsuz etkiliyor.

Rüyada beyaz eşeğe binmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, paraya ve mala kavuşacağına alamet eder.

Rüyada semersiz eşeğe binmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işarettir.

Rüyada eşeğe binmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, kazancın ikiye katlanacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işaret eder.

Rüyada semerli eşeğe binmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah eşeğe binmek geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşeğin üstüne binmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada eşekten inip ata binmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına inanılır.

Rüyada attan inip eşeğe binmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments