Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada semerli eşeğe binmek

Rüyada semerli eşeğe binmek

Rüyada semerli eşeğe binmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş değişikliğine gidileceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, parasal krizler yaşanacağına inanılır.

Rüyada semerli eşeğe binmek gördüyseniz:

  • Size bazı bedeller ödetebilecek olanlar yerine, elinizdeki şeyleri iyi değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada semersiz eşeğe binmek doğruluktan ayrılmayacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada semerli eşeğe binmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına işaret eder.

Rüyada semerli eşek görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işarettir.

Rüyada eşek semeri görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada semersiz ata binmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada semer görmek aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işaret eder.

Rüyada semersiz at görmek iyi konumlara geleceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at semeri görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments