Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek arabasına binmek

Rüyada eşek arabasına binmek

Rüyada eşek arabasına binmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına delalet eder.

Rüyada eşek arabasına binmek gördüyseniz:

  • Mali konularda son derece dikkatli davranmalısınız.

Rüyada eşek arabasına binmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada eşekten inip ata binmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işinde zarar edeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine inanılır.

Rüyada semersiz eşeğe binmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, onun istediği yoldan gideceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine inanılır.

Rüyada eşeği binmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalet eder.

Rüyada siyah eşeğe binmek kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalettir.

Rüyada beyaz eşeğe binmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada attan inip eşeğe binmek kafasının rahatlayacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşeğin üstüne binmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments