Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada semersiz eşeğe binmek

Rüyada semersiz eşeğe binmek

Rüyada semersiz eşeğe binmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, parasız ve işsiz kalacağına, mutluluk bulacağına işaret eder.

Rüyada semersiz eşeğe binmek gördüyseniz:

  • İşinize karışan veya işinizi eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada semerli eşeğe binmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, hükmünün geçmeyeceğine inanılır.

Rüyada semersiz eşeğe binmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada eşek semeri görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada semerli eşek görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına delalet eder.

Rüyada semersiz ata binmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kazançlı kapıların açılacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at semeri görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada semer görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada semersiz at görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments