Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah eşeğe binmek

Rüyada siyah eşeğe binmek

Rüyada siyah eşeğe binmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, rızkının artacağına delalet eder.

Rüyada siyah eşeğe binmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Rüyada siyah eşeğe binmek aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada eşeğe binmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada semersiz eşeğe binmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada eşeğin üstüne binmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada attan inip eşeğe binmek rahat edileceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine rivayet eder.

Rüyada eşeği binmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, işlerinin duracağına, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek arabasına binmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, maddi zarara gireceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına delalet eder.

Rüyada semerli eşeğe binmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments