Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşeğin üstüne binmek

Rüyada eşeğin üstüne binmek

Rüyada eşeğin üstüne binmek güzel günlerle tanışılacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kederleneceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada eşeğin üstüne binmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları elde etmek için bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada eşeğin üstüne binmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada attan inip eşeğe binmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, hakkını savunamayacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşeği binmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, terfi alacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada semersiz eşeğe binmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, onların bir adım önüne geçeceğine alamet eder.

Rüyada semerli eşeğe binmek kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, maddi gücünün katlanacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz eşeğe binmek mutlu günler göreceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, düşmanlar tarafından zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada eşek arabasına binmek zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eşekten inip ata binmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments