Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşe tokat atmak

Rüyada eşe tokat atmak

Rüyada eşe tokat atmak daha iyi yerlere geleceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada eşe tokat atmak gördüyseniz:

  • İlham veren yerlere yolculuklar yapılabilir.

Rüyada eşe tokat atmak hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşine tokat atmak ele geçen kazancın günden güne azalacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada adama tokat atmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, mutlu bir evliliğe yorulur.

Rüyada birine tokat atmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızına tokat atmak refaha erişileceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, bir üniversitede hoca olunacağına delalettir.

Rüyada birisine tokat atmak mevki kazanacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada oğluna tokat atmak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birisine tokat atmak eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, başarı kazanılacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments