Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine tokat atmak

Rüyada birisine tokat atmak

Rüyada birisine tokat atmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, her şeyin ters gideceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisine tokat atmak gördüyseniz:

  • Diğerlerini tetikleyen fikirler size mantıklı görünmeyebilir.

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak rahat bir döneme girileceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğe tokat atmak yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşine tokat atmak çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına delalettir.

Rüyada ablaya tokat atmak psikolojik sorunların geride kalacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, sorunlarını halletmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada adama tokat atmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına rivayet eder.

Rüyada eşine tokat atmak aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tokat atmak yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments