Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birisine tokat atmak

Rüyada ölmüş birisine tokat atmak

Rüyada ölmüş birisine tokat atmak insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birisine tokat atmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ne ise veya hayatınızda değiştirmek veya değişiklik yapmak istediğiniz yerler neresi ise, harekete geçebilirsiniz.

Rüyada polise tokat atmak zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, sorunlarını gidereceğine yorulur.

Rüyada hanımına tokat atmak bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, istediği projeleri yapamayacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğine tokat atmak sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada eşine tokat atmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yüze tokat atmak okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada adama tokat atmak sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğe tokat atmak yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına alamet eder.

Rüyada tokat atmak rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments