Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine tokat atmak

Rüyada birine tokat atmak

Rüyada birine tokat atmak yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına işaret eder.

Rüyada birine tokat atmak gördüyseniz:

  • Biraz da kendinizi şımartmanız gerekiyor.

Rüyada hanımına tokat atmak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, hayatına bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadına tokat atmak çok büyük miktarda para kazanacağına, beğenilen işlere imza atacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşa tokat atmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada babaya tokat atmak kısmetinin ve şansının kapanacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada geline tokat atmak iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşe tokat atmak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe tokat atmak eşi tarafından yüceltileceğine, yenileneceğine ve can bulacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına alamet eder.

Rüyada kıza tokat atmak uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments