Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızına tokat atmak

Rüyada kızına tokat atmak

Rüyada kızına tokat atmak iyi geçiminin devam edeceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, en yüksek makamlara oturacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızına tokat atmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara saygısızca davranma eğilimindesiniz.

Rüyada bir kıza tokat atmak dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıza tokat atmak iş hayatında sorun yaşanacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada kızına tokat atmak kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada tokat atmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına inanılır.

Rüyada kendi çocuğuna tokat atmak ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada adama tokat atmak uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments