Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine tokat atmak

Rüyada eşine tokat atmak

Rüyada eşine tokat atmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yokluk çekmeyeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına tabir olunur.

Rüyada eşine tokat atmak gördüyseniz:

  • Gelecek haberler uzun bir zaman dilimini etkileyebilir.

Rüyada eşe tokat atmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işarettir.

Rüyada eşine tokat atmak dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, hasta ve zor geçireceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine inanılır.

Rüyada ölen birine tokat atmak güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine alamet eder.

Rüyada oğluna tokat atmak eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Rüyada yeğenine tokat atmak çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına delalettir.

Rüyada yüzüne tokat atmak işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği birine tokat atmak yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, üzüntülerinin son bulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments