Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğluna tokat atmak

Rüyada oğluna tokat atmak

Rüyada oğluna tokat atmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, problemlere çözüm bulunacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada oğluna tokat atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize manevra alanı yaratmanız gerekiyor.

Rüyada oğluna tokat atmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada sevdiği birine tokat atmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğuna tokat atmak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, yeni bir eve taşınılacağına yorulmaktadır.

Rüyada hanımına tokat atmak kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına alamet eder.

Rüyada sevdiğine tokat atmak hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada başbakana tokat atmak her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada sevmediğin birine tokat atmak destek göreceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına işaret eder.

Rüyada kocaya tokat atmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, işlerinde kara geçeceğine, iş kaybı yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments