Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adama tokat atmak

Rüyada adama tokat atmak

Rüyada adama tokat atmak çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına delalettir.

Rüyada adama tokat atmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde, iş birliklerinizde veya ortaklıklarınızda daha rahat hareket etmenizi veya daha özgür hissetmenizi sağlayacak fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada adama tokat atmak kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına rivayet eder.

Rüyada birini tokat atmak zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşına tokat atmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kocaya tokat atmak içine düşen fesada yeniliceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, birçok iş kapısının açılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadına tokat atmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada sevgilisine tokat atmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada bir kadına tokat atmak markasını duyuracağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments