Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erik seçmek

Rüyada erik seçmek

Rüyada erik seçmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, tatsızlık olacağına delalet eder.

Rüyada erik seçmek gördüyseniz:

  • Eğitimsel konularda sizi yanıltan kişiler olabilir.

Rüyada erik seçmek maddi zararının giderileceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada meslek seçmek ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma seçmek uzun yıllar yaşayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç seçmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine işarettir.

Rüyada şemsiye seçmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada nohut seçmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fındık seçmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon seçmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, kendisine ev alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments