Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık kabir görmek

Rüyada açık kabir görmek

Rüyada açık kabir görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine delalettir.

Rüyada açık kabir gördüyseniz:

  • Psikolojik açıdan stresli hissedebilirsiniz veya bazı olaylardaki karışıklıklar ya da sis perdesi nedeniyle kafanız karışabilir.

Rüyada açık kabir görmek mevki kazanacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kişinin muradına ereceğine işarettir.

Rüyada kabirde yatmak zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına işaret eder.

Rüyada kabir kazıldığını görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kabir görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabir mezar görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, elde edilecek menfaatlere, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabir aramak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş kabir görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek kabir görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, onu isyan noktasına getireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments