Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş kabir görmek

Rüyada boş kabir görmek

Rüyada boş kabir görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, haram mala, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş kabir gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız sizi arayabilirler.

Rüyada boş kabir görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, huzur dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabir başında oturmak eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada kabirdeki ölüleri görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabir temizlemek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev içinde kabir görmek parasının azalacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabirde fatiha okumak tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine işaret eder.

Rüyada kabirde ışık görmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada içi su dolu kabir görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments