Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kabir görmek

Rüyada yeşil kabir görmek

Rüyada yeşil kabir görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına inanılır.

Rüyada yeşil kabir gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişinin problemleriyle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada yeşil kabir görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, donatacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada kabirde kuran okumak yoksulluğa, kolay yollardan kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kabirde yattığını görmek eskisinden de iyi olacağına, ünleneceğine, yeni bir yol çizileceğine alamet eder.

Rüyada kabirde su görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada geniş kabir görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işarettir.

Rüyada kabir başında ağlamak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine alamet eder.

Rüyada kabir yıkamak iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabir kazıldığını görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments