Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir kazıldığını görmek

Rüyada kabir kazıldığını görmek

Rüyada kabir kazıldığını görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabir kazıldığını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada kabir kazıldığını görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kazılmış kabir görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada yolun kazıldığını görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kazılmış toprak görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinin kazıldığını görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinin kazıldığını görmek zor bir döneme girileceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, malvarlığının çok daha artacağına delalettir.

Rüyada yeni kazılmış mezar görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına işarettir.

Rüyada kazılı toprak görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments