Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabirde yatmak

Rüyada kabirde yatmak

Rüyada kabirde yatmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, sevilen bir dostun geleceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada kabirde yatmak gördüyseniz:

  • Olayların işe yarayan taraflarını daha da kuvvetlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada kabir üzerinde yatmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada kabirde yatmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine rivayet eder.

Rüyada kabir üzerine yatmak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kabir mezar görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kabir tamir etmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabirler görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada geniş kabir görmek nimet bolluğu yaşayacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, ticaretinin açılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kabir görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments