Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir aramak

Rüyada kabir aramak

Rüyada kabir aramak sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine tabir olunur.

Rüyada kabir aramak gördüyseniz:

  • Yapıcı davranışlarınızla insanları etkileyebiliyorsunuz.

Rüyada kabir aramak sorunlarının artacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret etmektedir.

Rüyada içi su dolu kabir görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına inanılır.

Rüyada kabire dua okumak kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabir mezar görmek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kabir içinde olmak hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü kabirden çıkarmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada kabir yıkamak sorunlarının birken beş olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabirde dua etmek oldukça uzun bir yolculuğa, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments