Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek kabir görmek

Rüyada tek kabir görmek

Rüyada tek kabir görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, şerefli bir hayat süreceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Rüyada tek kabir gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikirleriniz değişebilir ya da tamamen farklı yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada tek kabir görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, dileklerin kabul olacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kabir ziyareti etmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, kişinin tek başına kalacağına tabir olunur.

Rüyada kabir başında dua okumak güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına inanılır.

Rüyada kabirde yasin okumak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, yıkılacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine delalet eder.

Rüyada içi su dolu kabir görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliya kabir görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine rivayet eder.

Rüyada kabir tahtası görmek yapılan ahlaksız davranışlara, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, işlerin düzgün gideceğine yorulur.

Rüyada kabir toprağı görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments