Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabir mezar görmek

Rüyada kabir mezar görmek

Rüyada kabir mezar görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine yorulur.

Rüyada kabir mezar gördüyseniz:

  • Uzun bir süreden beri yanınızdan uzaklaşmış olan bir dostunuzun tekrar geri dönmesi, onun tavsiyelerinden veya vereceği bilgilerden yararlanmanız olasıdır.

Rüyada kabir mezar görmek rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içi su dolu kabir görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabirdeki ölüleri görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, ticarette başarılı olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada evde kabir görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini kabirden çıkarmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına yorulur.

Rüyada kabir ziyaret görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabirde olduğunu görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalet eder.

Rüyada kabir üzerine yatmak sabit geliri olacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments