Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekte kadın organı görmek

Rüyada erkekte kadın organı görmek

Rüyada erkekte kadın organı görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, adından konuşulur olacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkekte kadın organı gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan gelen bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada erkek kadın organı görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine inanılır.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadını erkek organlı görmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalet eder.

Rüyada kadında erkek organı görmek kötü yola sapmayacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek bir takım sorunlar çıkacağına, üzgün ve hasta olacağına, hayaline kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kadın erkek organı görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine inanılır.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments