Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek kadın organı görmek

Rüyada erkek kadın organı görmek

Rüyada erkek kadın organı görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, dolandırılacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kadın organı gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, yaşadığınız yeri, işle bağlantılı konuları ilgilendiren konularda, yakın zamanda yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işarettir.

Rüyada kadında erkek organ görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek kadın organı görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, hayatın pahalılaşmasına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada kadının erkek organı görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalet eder.

Rüyada kadının erkeklik organı görmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işarettir.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkekte kadın organı görmek iş yaşantısında hırslanacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments