Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek

Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek

Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek sıkıntı çekeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bir kadını erkek organıyla gördüyseniz:

  • Bazı konuşmalar yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada kadını erkek organıyla görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, elinin darlığa düşeceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadında erkek organı görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine işaret eder.

Rüyada kadında erkek organ görmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına inanılır.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına işaret eder.

Rüyada erkek kadın organı görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, eskileri yâd edeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments