Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadında erkek organı görmek

Rüyada kadında erkek organı görmek

Rüyada kadında erkek organı görmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, çok mutlu günler geçireceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadında erkek organı gördüyseniz:

  • Havayı düzeltme çabanız ise, tam tersi bir etki yaratabilir.

Rüyada erkek ve kadın organı görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının erkek organı görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine yorulur.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, müjdeli haberler alınacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına yorulur.

Rüyada erkek organlı kadın görmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek kadın organı görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine yorulur.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadında erkek organı görmek muradınıza ereceğinize, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kadını erkek organıyla görmek insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments