Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını erkek organlı görmek

Rüyada kadını erkek organlı görmek

Rüyada kadını erkek organlı görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine tabir olunur.

Rüyada kadını erkek organlı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilere yardımlarınız ilişkiye güç kazandırabilir.

Rüyada erkekte kadın organı görmek esenliğe kavuşulacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada kadında erkek organı görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına inanılır.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada erkek kadın organı görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments