Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, yeni hobiler edinileceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu gördüyseniz:

  • Aynı an da pek çok işe yetişmeye çalışarak planlarınızın yararsız hal almasına izin vermemelisiniz.

Rüyada erkekte kadın organı görmek hasadının tarlasında kalacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kadında erkek organı görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, yeni planlar yapacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kadında erkek organ görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, sermaye kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kadını erkek organlı görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine delalet eder.

Rüyada kadın erkek organı görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına işaret eder.

Rüyada kadını erkek organıyla görmek beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, fakirlerin güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments