Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek

Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek

Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına yorulur.

Rüyada bir kadında erkeklik organı gördüyseniz:

  • Sizinle iş veya iş birliği yapmak isteyen kişiler ya da birlikte para kazanabileceğiniz konularla size gelenler olabilir.

Rüyada erkekte kadın organı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, elinin darlıktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kadında erkek organı görmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına yorulur.

Rüyada erkek organlı kadın görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, gerekirse özür dileneceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, mekân değiştireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın erkek organı görmek fırsatların heba edileceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kadında erkek organ görmek dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, zorluğa düşeceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına işarettir.

Rüyada kadını erkek organıyla görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments