Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadında erkek organı görmek

Rüyada bir kadında erkek organı görmek

Rüyada bir kadında erkek organı görmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadında erkek organı gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişikliklere daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının erkek organı görmek çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada erkek ve kadın organı görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, işlerdeki karın artacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına tabir olunur.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına delalettir.

Rüyada kadında erkek organı görmek iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadını erkek organlı görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek kadın organı görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments