Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın erkek organı görmek

Rüyada kadın erkek organı görmek

Rüyada kadın erkek organı görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, başarıları ile konuşulacağına, büyük bir sorun oluşacağına, rızkın genişlemesine, kısmetinin açık olacağına rivayet eder.

Rüyada kadın erkek organı gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız işleri yapmanız veya ihtiyacınız olan yardımları almanız için zemin hazırlayabilir.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kadını erkek organlı görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada erkek ve kadın organı görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalettir.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments