Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek ve kadın organı görmek

Rüyada erkek ve kadın organı görmek

Rüyada erkek ve kadın organı görmek iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, anne babaya müjde verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek ve kadın organı gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek istediğiniz konularda istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Rüyada bir kadında erkeklik organı görmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada bir kadını erkek organıyla görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çok üst mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek kadın organı görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada kadında erkek organı görmek yaşam standartlarının artacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın erkek organı görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kadında erkeklik organı görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments