Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, büyük başarılara imza atılacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kişinin geri planda kalacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu gördüyseniz:

  • Fazla tereddüt etmemelisiniz.

Rüyada erkekte kadın organı görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kadının erkek organı olduğunu görmek dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına delalettir.

Rüyada erkek kadın organı görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının erkeklik organı olduğunu görmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadında erkek organ görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına inanılır.

Rüyada kadını erkek organlı görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, geçim derdi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kadının erkeklik organı görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sözlerinden çıkmayacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments