Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadında erkeklik organı görmek

Rüyada kadında erkeklik organı görmek

Rüyada kadında erkeklik organı görmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, başarılı olacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadında erkeklik organı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkilerinizi veya bazı işlerinizi sürdürüp sürdürmeme kararı alabilirsiniz.

Rüyada kadının erkek organının olduğunu görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada kadında erkek organ görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada kadını erkek organıyla görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkekte kadın organı görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada erkek organlı kadın görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadında erkek organı görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada kadının erkeklik organı görmek darlığa düşmeyeceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadını erkek organlı görmek rahata ereceğine, mutlu olacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments