Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek uzvu yalamak

Rüyada erkek uzvu yalamak

Rüyada erkek uzvu yalamak hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada erkek uzvu yalamak gördüyseniz:

  • İleride elde edeceğiniz başarıların hayallerini kuruyorsunuz.

Rüyada erkek uzvu yalamak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada tenasül uzvu yalamak uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına yorulur.

Rüyada kadın uzvu yalamak yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkeklik organını yalamak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, bekarlar için güzel bir evliliğe inanılır.

Rüyada erkek cinsiyet organı yalamak üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Rüyada erkeklik organı yalamak sonucun kişi için hayırlı olacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek organı yalamak yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek şeyi yalamak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments