Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenasül uzvu yalamak

Rüyada tenasül uzvu yalamak

Rüyada tenasül uzvu yalamak hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada tenasül uzvu yalamak gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olaylar hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Rüyada tenasül uzvu yalamak iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek rakiplerin başarı kazanacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi tenasül uzvunu görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün tenasül uzvunu görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada tenasül uzvunu traş etmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tenasül uzvunu görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına yorulur.

Rüyada tenasül uzvu görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, esenliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın tenasül uzvu görmek aileyle iş yapmayacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments