Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın uzvu yalamak

Rüyada kadın uzvu yalamak

Rüyada kadın uzvu yalamak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine, umutlarını kaybedeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada kadın uzvu yalamak gördüyseniz:

  • En küçük detayı bile dikkatle ele almalısınız.

Rüyada kadın uzvu yalamak güzel gelişmeler yaşanacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek uzvu yalamak ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tenasül uzvu yalamak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına tabir olunur.

Rüyada kadını yalamak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kadın memesi yalamak hayatınızın neşe dolacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Rüyada kadın göğsü yalamak kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, hayırlı bir hayat süreceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına rivayet eder.

Rüyada kadın organı yalamak dertlerin bir anda sona ereceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine rivayet eder.

Rüyada kadın yalamak sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments