Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek tenasül uzvu görmek

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, zor durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada erkek tenasül uzvu gördüyseniz:

  • Yeni seçenekler oluşturabilmek için, öncelikle mevcut fırsatları değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada erkeğin tenasül uzvunu görmek elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işaret eder.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tenasül uzvu yalamak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi tenasül uzvunu görmek zengin bir hayat süreceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada tenasül uzvunun kesildiğini görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, ün sahibi olacağına yorulur.

Rüyada tenasül uzvunda kıl görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine yorulur.

Rüyada tenasül uzvunu traş etmek kazancının eksileceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments