Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin tenasül uzvunu görmek

Rüyada erkeğin tenasül uzvunu görmek

Rüyada erkeğin tenasül uzvunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına yorulur.

Rüyada erkeğin tenasül uzvunu gördüyseniz:

  • İşinizde haberleşmenizi engelleyen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin tenasül uzvunu görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada tenasül uzvu görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kendi tenasül uzvunu görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada tenasül uzvunu görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, yeni bir haneye sahip olacağına inanılır.

Rüyada oğlunun tenasül uzvunu görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına delalettir.

Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments