Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tenasül uzvunda kıl görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi tenasül uzvunu görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına işaret eder.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tenasül uzvu yalamak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına yorulur.

Rüyada başkasının tenasül uzvunu görmek bir ömür olacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, düşmanlarına da dost olacağına işaret eder.

Rüyada tenasül uzvunu traş etmek şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, mal ve para biriktireceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işarettir.

Rüyada tenasül uzvunun kesildiğini görmek sıkıntıya düşüreceğine, hafifleyeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments