Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenasül uzvunda kıl görmek

Rüyada tenasül uzvunda kıl görmek

Rüyada tenasül uzvunda kıl görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine rivayet eder.

Rüyada tenasül uzvunda kıl gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, sonradan içinden çıkmakta zorlanacağıınz bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada tenasül uzvunda kıl görmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun tenasül uzvunu görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına delalet eder.

Rüyada tenasül uzvu yalamak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine alamet eder.

Rüyada tenasül uzvunu traş etmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işarettir.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün tenasül uzvunu görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, her zaman el üstünde tutulacağına delalettir.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek elinin dara düşmeyeceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments