Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenasül uzvunu traş etmek

Rüyada tenasül uzvunu traş etmek

Rüyada tenasül uzvunu traş etmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tenasül uzvunu traş etmek gördüyseniz:

  • Size yardım önerisinde bulunan kişiler, sözlerini yerine getirebilecek kapasite veya yetenekte olmayabilirler.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, kalabalıktan uzak olacağına, hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek yorucu geçen bir döneme girileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına işaret eder.

Rüyada erkeğin tenasül uzvunu görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, bol nimete kavuşacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının tenasül uzvunu görmek çok kötü hissedileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tenasül uzvu görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada kadın tenasül uzvu görmek maddi açıdan zarar edileceğine, ihanete uğrayacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına yorulur.

Rüyada oğlunun tenasül uzvunu görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına inanılır.

Rüyada tenasül uzvunda kıl görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments