Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenasül uzvunun kesildiğini görmek

Rüyada tenasül uzvunun kesildiğini görmek

Rüyada tenasül uzvunun kesildiğini görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, ferah bir döneme girileceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, hastalıklara şifa bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tenasül uzvunun kesildiğini gördüyseniz:

  • yanlız bir plan varsa onu ertelemenize neden olabilir.

Rüyada tenasül uzvunun kesildiğini görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına delalet eder.

Rüyada kendi tenasül uzvunu görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin tenasül uzvunu görmek içinin kıpır kıpır olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tenasül uzvunu traş etmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine yorulur.

Rüyada tenasül uzvu yalamak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada tenasül uzvunda kıl görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments