Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi tenasül uzvunu görmek

Rüyada kendi tenasül uzvunu görmek

Rüyada kendi tenasül uzvunu görmek kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi tenasül uzvunu gördüyseniz:

  • Kendinizi aniden gelişen tartışmaların veya gerilim içeren bilgilendirmelerin ya da haberlerin ortasında bulabilirsiniz.

Rüyada tenasül uzvunu traş etmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada başkasının tenasül uzvunu görmek sorunlarının yakında biteceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına işaret eder.

Rüyada tenasül uzvu yalamak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına tabir olunur.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek rahatlığa ereceğine, anne baba dualarının alınacağına, imkânlarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kadın tenasül uzvu görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya işaret eder.

Rüyada tenasül uzvunda kıl görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada tenasül uzvunu görmek verilen sözlerin tutulacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments